Sinds 1976

Onze geschiedenis.

Meer dan 40 jaar vooruitgang in metaal.

Onze oorsprong.

Hieselaar BV is opgericht in 1976 als toeleverancier van precisie plaatwerk. De geleverde kwaliteit van metaalwarenfabriek en poederspuiterij Hieselaar uit Schoonhoven bleef niet onopgemerkt. We begonnen met de productie van koffieapparaten, en gaandeweg maakten steeds meer gerenommeerde bedrijven gebruik van onze diensten. Al snel groeiden we uit tot allround partner in metaalbewerking.

Nieuw thuis

In 1991 betrokken we een gloednieuw bedrijfspand. Tot op de dag van vandaag thuis voor moderne afdelingen en meer dan 120 vakmensen. Hier werken we deskundig en efficiënt aan alle vormen van metaalbewerking. Degelijk, doordacht en tot in detail verzorgd. 

In 1999 bouwden we maar liefst 1800 m² bij, om zo het volledig geautomatiseerde Stopa plaatmagazijn en onze stans- en lasermachines ruimte te bieden.

Blijven investeren

Met een nieuw productiebesturingssysteem creëerden we een aanzienlijke vergroting van onze capaciteit. Daarnaast voegden we buis- en draadbewerken toe aan ons arsenaal. En ook vandaag de dag blijven we constant investeren in nieuwe machines en soorten bewerkingen. Zo garanderen we een nog completer product, voor een grote verscheidenheid aan markten.